Merkur u 8. kući

15/04/2023

Merkur u osmoj kući ukazuje na duboko razmišljanje i analitičku prirodu koja se odnosi na tajne, smrt, transformaciju i regeneraciju. Ove osobe su vrlo introspektivne i zainteresovane za duboke tajne života. Međutim, mogu biti nepoverljive prema drugima i imati poteškoća u uspostavljanju poverenja.

Merkur u osmoj kući predstavlja duboko razmišljanje i analitičku prirodu koja se odnosi na tajne, smrt, transformaciju i regeneraciju. Ovo je pozicija koja ukazuje na osobu koja je vrlo intuitivna i ima sposobnost da istraži duboke tajne i metafizičke teme.

Osobe sa Merkurom u osmoj kući su vrlo zainteresovane za tajne i misterije života. One su vrlo inteligentne i imaju jaku želju da razumeju suštinu stvari. One su vrlo introspektivne i mogu biti vrlo tajnovite u svojim razmišljanjima i postupcima.

Ove osobe su vrlo analitične i mogu biti vrlo uspešne u istraživanju i otkrivanju tajni. One uživaju u istraživanju različitih oblasti koje se tiču dubokih tajni i transformacije, poput astrologije, ezoterije i psihologije.

Merkur u osmoj kući takođe ukazuje na osobu koja ima sposobnost da se duboko fokusira na svoje ciljeve i da se bori za ono što želi. One su vrlo strpljive i uporne u svojim ciljevima i mogu biti vrlo uspešne u postizanju finansijske i emocionalne sigurnosti.

Međutim, ova pozicija Merkura može ukazati i na osobu koja je vrlo sumnjičava i nepoverljiva prema drugima. One mogu biti vrlo tajanstvene i imati poteškoća u uspostavljanju poverenja sa drugima. Takođe, mogu biti vrlo posesivne i ljubomorne u ljubavnim odnosima.

U karijeri, osobe sa Merkurom u osmoj kući mogu biti vrlo uspešne u oblastima poput istraživanja, psihologije, finansija i prava. One su vrlo analitične i mogu biti vrlo uspešne u otkrivanju tajni i razumevanju suštine stvari.