Mesec u 11. kući

15/04/2023

Mesec u 11. kući ukazuje na osobu koja ima jaku vezu sa društvenim grupama i prijateljima. Ove osobe su vrlo empatične i intuitivne u društvenim situacijama i imaju jaku potrebu da se povežu sa drugima. Međutim, mogu biti sklone nesigurnosti i emotivnim reakcijama u društvenim situacijama.

Mesec u 11. kući ukazuje na osobu koja ima jaku vezu sa društvenim grupama i prijateljima. Mesec predstavlja emocije, instinkte i potrebu za sigurnošću, dok 11. kuća predstavlja društvo, prijatelje i zajednice. Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi osobu koja je vrlo intuitivna kada su u pitanju društvene situacije i ima jaku potrebu da se poveže sa drugima.

Osobe sa Mesecom u 11. kući su vrlo društvene i imaju mnogo prijatelja. One uživaju u društvu i vole biti okružene ljudima. One su vrlo empatične i intuitivne kada su u pitanju društvene situacije i lako mogu prepoznati emocije i potrebe drugih ljudi. One su vrlo brižne prema svojim prijateljima i često se postavljaju kao osobe kojima se drugi obraćaju za savet ili podršku.

Mesec u 11. kući takođe ukazuje na potrebu za pripadanjem grupama i zajednicama. Ove osobe mogu biti vrlo aktivne u društvenim organizacijama ili grupama koje se bave humanitarnim radom. One imaju jaku potrebu da doprinesu zajednici i da se osete kao da su deo nečega većeg od sebe.

Međutim, Mesec u 11. kući može ukazivati i na nesigurnost u društvenim situacijama. Ove osobe mogu imati problema sa izražavanjem svojih emocija pred drugima i mogu biti previše osetljive na mišljenja drugih ljudi. One mogu biti sklone i preteranim emotivnim reakcijama u društvenim situacijama.

U karijeri, Mesec u 11. kući ukazuje na osobe koje su vrlo uspešne u poslovima koji zahtevaju rad sa ljudima. One su vrlo empatične i intuitivne kada su u pitanju potrebe ljudi i mogu biti uspešne u poslovima poput savetovanja, socijalnog rada ili humanitarnog rada. One takođe mogu biti uspešne u poslovima koji se bave društvenim medijima ili marketingom.