Mesec u 12. kući

15/04/2023

Mesečev znak u 12. kući ukazuje na duboku i intuitivnu prirodu, ali istovremeno i na osobe koje skrivaju svoje emocije i strahove. Ove osobe su vrlo introspektivne i kreativne, ali mogu imati probleme sa izražavanjem svojih osećanja i poverenjem drugim ljudima. One se suočavaju sa svojim nesvesnim strahovima i traumama i mogu imati problema sa depresijom i anksioznošću.

Mesečev znak u 12. kući je jedna od najkomplikovanijih pozicija u natalnoj astrologiji. Mesečev znak predstavlja našu emocionalnu prirodu, dok 12. kuća simbolizuje naše nesvesne strahove i tajne. Kombinacija ova dva elementa ukazuje na osobe koje imaju vrlo duboku i intuitivnu prirodu, ali istovremeno i skrivaju svoje emocije i strahove.

Osobe sa Mesečevim znakom u 12. kući su vrlo intuitivne i empatične. One imaju jaku intuiciju i često su vrlo senzitivne na emocije drugih ljudi. One su vrlo introspektivne i imaju duboku vezu sa svojim nesvesnim. One su vrlo kreativne i imaju jaku želju za izražavanjem svojih emocija kroz umetnost.

Međutim, ove osobe mogu imati problema sa izražavanjem svojih emocija i često skrivaju svoje prave osećaje. One mogu biti vrlo povučene i izolovane, a takođe mogu imati problema sa poverenjem drugim ljudima. One mogu imati tajne koje skrivaju od drugih, a takođe mogu biti skloni samosažaljenju.

Mesečev znak u 12. kući takođe ukazuje na osobe koje se suočavaju sa svojim nesvesnim strahovima i traumama. Ove osobe mogu biti sklone depresiji i anksioznosti, a takođe mogu imati probleme sa snovima i noćnim morama. One mogu biti vrlo osetljive na okolinu i mogu imati problema sa prilagođavanjem u novim situacijama.

U karijeri, osobe sa Mesečevim znakom u 12. kući mogu biti vrlo kreativne i talentovane za umetnost i pisano izražavanje. One su vrlo introspektivne i mogu biti uspešne u oblastima poput psihologije, terapije, savetovanja i duhovnosti. Međutim, mogu imati problema sa izražavanjem svojih ideja i osećanja u javnosti.