Mesec u 2. kući

15/04/2023

Mesečev položaj u drugoj kući ukazuje na način na koji osoba doživljava svoju finansijsku sigurnost i vrednosti. Ove osobe su vrlo vezane za novac i materijalne stvari, a takođe imaju jaku vezu sa svojim ličnim talentima i sposobnostima. One mogu imati tendenciju da budu štedljive i emotivne kada je u pitanju novac i materijalne stvari, a takođe imaju snažnu vezu sa hranom i drugim materijalnim stvarima koje im pružaju zadovoljstvo.

Mesečev položaj u drugoj kući natalne astrologije ukazuje na način na koji osoba doživljava svoju finansijsku sigurnost i zadovoljstvo. Druga kuća predstavlja novac, vrednosti, materijalne stvari i način na koji osoba koristi ove resurse da bi se osećala sigurno i udobno u životu.

Osobe sa Mesečevim položajem u drugoj kući su vrlo vezane za materijalne stvari i finansijsku sigurnost. One se osećaju najsigurnije kada imaju dovoljno novca i materijalnih stvari koje im daju osećaj sigurnosti i stabilnosti. One mogu imati jaku vezu sa novcem i materijalnim bogatstvom.

Ove osobe su vrlo emotivne kada je u pitanju novac i materijalne stvari. One mogu biti vrlo štedljive i imati teškoća s trošenjem novca na stvari koje ne smatraju vrednim. One takođe mogu imati strah od gubitka novca i materijalnih stvari, što može dovesti do preterane štedljivosti.

Mesečev položaj u drugoj kući takođe ukazuje na način na koji osoba vrednuje svoje lične talente i sposobnosti. Osobe sa ovim položajem mogu se osećati vrlo samouvereno u svojim sposobnostima i često osećaju da su njihove veštine vredne i važne. One su vrlo ambiciozne i žele da koriste svoje talente i sposobnosti za ostvarenje svojih ciljeva.

Ove osobe takođe mogu imati snažnu vezu sa hranom i drugim materijalnim stvarima koje im pružaju zadovoljstvo. One mogu imati tendenciju da se prejedaju ili da potroše previše novca na hranu i druge materijalne stvari koje im pružaju zadovoljstvo.