Mesec u 3. kući

15/04/2023

Mesečev položaj u trećoj kući ukazuje na društvenu, radoznalu, inteligentnu i komunikativnu prirodu. Ove osobe su vrlo bliske svojoj porodici i uživaju u druženju sa rođacima. One su vrlo talentovane za govor i pisanje i mogu biti uspešne u oblastima poput novinarstva, publiciteta, marketinga i pisanja. Međutim, mogu biti vrlo emotivne i lako povređene, te trebaju naučiti kako da se nose sa kritikom.

Mesečev položaj u trećoj kući horoskopa ukazuje na to kako osoba percipira svet oko sebe i kako komunicira sa drugima. Ova pozicija ukazuje na energiju koja je vrlo društvena, radoznala, inteligentna i komunikativna.

Osobe sa Mesečevim položajem u trećoj kući su vrlo društvene i komunikativne. One uživaju u razgovoru i interakciji sa drugima. One su vrlo radoznale i žele da znaju sve o ljudima i svetu oko sebe. One su vrlo otvorene i iskrene u izražavanju svojih emocija i ideja.

Ove osobe su vrlo inteligentne i talentovane za govor i pisanje. One su vrlo dobri u prenošenju svojih misli i ideja drugima i imaju jaku želju za učenjem i sticanjem novih znanja i veština. One su vrlo kreativne i mogu biti uspešne u oblastima poput novinarstva, publiciteta, marketinga i pisanja.

Mesečev položaj u trećoj kući takođe ukazuje na vezu sa braćom, sestrama i rođacima. Ove osobe su vrlo bliske svojoj porodici i uživaju u druženju sa njima. One su vrlo brižne i podržavaju svoje najmilije u svemu što rade. Međutim, mogu imati i poteškoće u komunikaciji sa njima.

Ove osobe su vrlo radoznale i imaju jaku želju za putovanjem i upoznavanjem novih kultura. One uživaju u avanturama i novim iskustvima. Međutim, mogu biti vrlo nestrpljive i imati problema sa koncentracijom na jednu stvar.

Mesečev položaj u trećoj kući takođe ukazuje na to da su ove osobe vrlo osetljive na reči drugih ljudi. One mogu biti vrlo emotivne i lako povređene. One trebaju da nauče kako da se nose sa kritikom i da ne dozvole da im to utiče na samopouzdanje.