Mesec u 5. kući

15/04/2023

Mesec u petoj kući ukazuje na duboku emocionalnu povezanost sa kreativnošću, zabavom i ljubavlju. Ove osobe su vrlo emotivne i kreativne, a takođe su vrlo senzualne i uživaju u aspektima ljubavi i romantike. Međutim, mogu biti preveliko emotivne i posesivne u ljubavnim odnosima.

Mesto Meseca u petoj astrološkoj kući ukazuje na duboku emocionalnu povezanost sa kreativnošću, ljubavlju i zabavom. Mesec predstavlja naše emocije, instinkte i potrebe, a peta kuća predstavlja kreativnost, zabavu i ljubavne veze.

Osobe sa Mesecom u petoj kući su vrlo emotivne i izražajne u svojim emocijama. One su vrlo kreativne i imaju izražen talenat za umetnost, muziku, ples ili bilo koju drugu aktivnost koja zahteva kreativnost. One su vrlo senzualne i uživaju u svim aspektima ljubavi i romantike.

Ove osobe su vrlo emotivno povezane sa svojom decom, ako ih imaju, i uživaju u igri i zabavi sa njima. One su vrlo brižne i zaštitničke prema svojim voljenima i uživaju u stvaranju sigurnog i udobnog porodičnog okruženja.

Mesec u petoj kući takođe ukazuje na preveliku emotivnost u ljubavnim odnosima. Ove osobe mogu biti vrlo zahtevne i posesivne prema svojim partnerima i mogu brzo postati ljubomorne. One mogu imati poteškoća u održavanju dugotrajnih veza zbog prevelike emotivnosti.

U karijeri, osobe sa Mesecom u petoj kući su vrlo kreativne i talentovane za umetnost i zabavu. One mogu biti uspešne u kreativnim zanimanjima poput glume, muzike, plesa ili bilo kojeg drugog oblika umetnosti. Međutim, one mogu imati poteškoća u održavanju stalnog posla zbog promenljive prirode svojih emocija.