Pluton u 1. kući

15/04/2023

Pluton u prvoj kući ukazuje na vrlo moćnu i intenzivnu ličnost. Ove osobe su vrlo strastvene i duboko se povezuju sa svojim emocijama. One imaju jaku vezu sa svojim nesvesnim i mogu biti vrlo introspektivne. Međutim, mogu imati tendenciju ka kontroli i manipulaciji drugima.

Pluton u prvoj kući je jedna od najintenzivnijih pozicija Plutona u natalnoj astrologiji. Prva kuća predstavlja našu ličnost, fizički izgled i način na koji se predstavljamo svetu, dok Pluton predstavlja transformaciju, moć i intenzitet. Ova planetarno-astrološka kombinacija daje energiju koja je vrlo moćna i intenzivna.

Osobe sa Plutonom u prvoj kući su vrlo intenzivne i moćne ličnosti. One imaju vrlo snažnu volju i žele da imaju kontrolu nad svojim životom. One su vrlo strastvene i duboko se povezuju sa svojim emocijama. One često proživljavaju duboke transformacije u svojim životima i mogu imati iskustva koja ih čine jačim i otpornijim.

Ove osobe su vrlo intuitivne i imaju jaku vezu sa svojim nesvesnim. One mogu biti vrlo introspektivne i imati duboko razumevanje svojih unutrašnjih procesa. One su vrlo osetljive i mogu biti vrlo ranjive u svojim emocijama.

Pluton u prvoj kući takođe ukazuje na potrebu za kontrolom i moći. Ove osobe mogu biti vrlo kontrolisane i imati tendenciju da manipulišu drugima kako bi dobile ono što žele. One takođe mogu biti vrlo nepoverljive prema drugima i imati tendenciju da budu vrlo tajnovite.

U karijeri, osobe sa Plutonom u prvoj kući su vrlo ambiciozne i usmerene na uspeh. One su vrlo sposobne da preuzmu kontrolu i vođstvo u svojim poslovima. One takođe mogu biti vrlo strastvene u svojim radnim područjima i imati snažnu viziju za svoju karijeru.