Pluton u 11. kući

15/04/2023

Pluton u jedanaestoj kući ukazuje na moćne transformacije u društvenom i prijateljskom okruženju osobe. Ove osobe imaju intenzivnu potrebu da transformišu svoje okruženje i da unesu novu energiju. One su vrlo strastvene u svom traganju za dubokim znanjem i razumevanjem. U karijeri, ove osobe su vrlo uspešne u oblastima koje se bave transformacijom društvenih normi.

Pluton u jedanaestoj kući je planetarno-astrološka kombinacija koja ukazuje na moćne transformacije u društvenom i prijateljskom okruženju osobe. Ova pozicija Plutona ukazuje na duboke promene u odnosima sa prijateljima, grupama i organizacijama.

Ove osobe imaju intenzivnu potrebu da transformišu svoje društveno okruženje. One su vrlo intuitivne i sposobne da prepoznaju probleme u grupama i organizacijama u kojima se nalaze. One se često osećaju kao da su pozvane da transformišu ove grupe i organizacije i da unesu novu energiju.

Pluton u jedanaestoj kući takođe ukazuje na moćne transformacije u prijateljskim odnosima. Ove osobe se često susreću sa prijateljima koji su vrlo intenzivni i moćni. Ove osobe mogu biti vrlo kontrolirajuće u prijateljskim odnosima i mogu imati tendenciju da manipulišu svojim prijateljima. Međutim, ove osobe takođe imaju sposobnost da prepoznaju svoje greške i da se transformišu u bolje ljude.

Ove osobe takođe imaju jaku želju da istraže svoje unutrašnje ja i da se transformišu na dubokoj emocionalnoj razini. One su vrlo intuitivne i sposobne su da prepoznaju duboke emocije kod drugih ljudi. One su vrlo strastvene u svom traganju za dubokim znanjem i razumevanjem.

U karijeri, ove osobe su vrlo uspešne u oblastima koje se bave transformacijom društvenih normi. One mogu biti uspešne u oblastima poput psihologije, sociologije, politike i humanitarnog rada. Ove osobe takođe mogu biti vrlo uspešne u oblastima koje se bave istraživanjem i razvojem novih tehnologija.