Pluton u 12. kući

15/04/2023

Pluton u dvanaestoj kući ukazuje na moćne i duboke emocije koje se mogu sakriti od drugih, ali koje mogu imati snažan uticaj na život osobe. Ove osobe su vrlo introspektivne i intuitivne, a takođe imaju jaku vezu sa duhovnom stranom života. Međutim, mogu imati poteškoća sa izražavanjem svojih emocija i ponekad se mogu povući u sebe kako bi se suočile sa svojim unutrašnjim demonima.

Pluton u dvanaestoj kući predstavlja jednu od najmisterioznijih i najkompleksnijih pozicija u natalnoj astrologiji. Pluton predstavlja transformaciju, moć i tajne, dok dvanaesta kuća predstavlja nevidljivost, odricanje i spiritualnost. Ova planetarno-astrološka kombinacija ukazuje na moćne i duboke emocije koje se mogu sakriti od drugih, a koje mogu imati snažan uticaj na život osobe.

Osobe sa Plutonom u dvanaestoj kući imaju duboke i intenzivne emocije koje mogu biti vrlo teške za izražavanje. One su vrlo intuitivne i imaju jaku vezu sa duhovnom stranom života. One su vrlo svesne svojih tajnih strahova, želja i ambicija, ali ih često zadržavaju u sebi.

Ove osobe su vrlo introspektivne i često se povlače u sebe kako bi se suočile sa svojim unutrašnjim demonima. One su vrlo nesigurne u vezi sa svojim emocijama i mogu imati poteškoća sa izražavanjem svojih osećanja prema drugima. Međutim, kada se osećaju sigurno, mogu biti vrlo strastvene i intenzivne u ljubavnim odnosima.

Pluton u dvanaestoj kući takođe ukazuje na sposobnost da se stvari vide iz drugačije perspektive. Ove osobe su vrlo intuitivne i mogu videti stvari koje drugi ne mogu videti. One su vrlo dobre u tumačenju snova i mogu koristiti svoju intuiciju za pronalaženje skrivenih značenja u stvarima.

U karijeri, osobe sa Plutonom u dvanaestoj kući mogu biti vrlo uspešne u oblastima poput psihologije, psihijatrije, spiritualnosti i drugim duhovnim zanimanjima. One su vrlo introspektivne i mogu biti vrlo uspešne u radu sa ljudima koji imaju duboke emocije i tajne.