Pluton u 7. kući

15/04/2023

Pluton u 7. kući ukazuje na intenzivnu, strastvenu i transformišuću prirodu u oblasti odnosa i partnerstva. Ove osobe su vrlo privučene moćnim i intenzivnim partnerima i teže ka dubokim i transformišućim vezama. Međutim, ove osobe takođe mogu biti vrlo posesivne i kontrolne u svojim odnosima.

Pluton u 7. kući ukazuje na energetsku kombinaciju koja se odnosi na transformaciju i duboke promene u oblasti odnosa i partnerstva. Pluton predstavlja moć, transformaciju i regeneraciju, dok 7. kuća predstavlja odnose, partnerstva i brakove.

Osobe sa Plutonom u 7. kući su vrlo intenzivne i strastvene u svojim odnosima. One su vrlo privučene moćnim i intenzivnim partnerima i teže ka dubokim i transformišućim vezama. Ove osobe često privlače partneri sa snažnom ličnošću koji mogu biti izazovni, ali i vrlo stimulativni.

Ove osobe su vrlo posesivne i kontrolne u svojim odnosima. One imaju tendenciju da vrše pritisak na svoje partnere i očekuju da budu u centru njihove pažnje. One takođe imaju tendenciju da se osećaju ugroženo kada se osećaju napušteno, zanemareno ili izdati u vezi.

Pluton u 7. kući takođe ukazuje na moćne i transformišuće odnose. Ove osobe mogu doživeti duboke transformacije u svojim odnosima, koje mogu biti vrlo teške i bolne, ali i vrlo oslobađajuće i isceljujuće. Ove osobe mogu biti izazovne i intenzivne u vezi, ali takođe mogu stvoriti vrlo snažne i duboke veze.

U karijeri, osobe sa Plutonom u 7. kući su vrlo uspešne u oblastima koje se odnose na odnose i partnerstva. One su vrlo dobri u radu sa drugima i mogu biti vrlo uspešni u oblastima kao što su pravo, psihologija i savetovanje. Međutim, ove osobe mogu biti vrlo zahtevne i kontrolne u svojim poslovnim odnosima.