Pluton u 8. kući

15/04/2023

Pluton u osmoj kući ukazuje na duboko emotivnu, tajanstvenu i moćnu prirodu. Ove osobe imaju jaku želju za istraživanjem tajnih aspekata života i često poseduju skrivene talente i sposobnosti. One su vrlo sposobne u karijeri i teže ka poslovima koji zahtevaju duboku transformaciju. Međutim, ove osobe mogu biti vrlo osvetoljubive i teško im je da oproste i izgrade zdrave odnose.

Pluton u osmoj kući je jedna od najintenzivnijih pozicija Plutona u natalnoj astrologiji. Pluton predstavlja transformaciju, obnovu i moć, dok osma kuća predstavlja sve aspekte života koji su vezani za smrt, regeneraciju i tajne.

Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je duboko emotivna, tajanstvena i moćna. Osobe sa ovom pozicijom Plutona imaju vrlo intenzivne emocije i teže ka dubokim transformacijama u svojim životima.

Ove osobe su vrlo tajanstvene i često skrivaju svoje emocije i misli od drugih ljudi. One imaju jaku želju za istraživanjem tajnih aspekata života i vrlo su zainteresovane za okultno, ezoteriju i sve što je neobično i misteriozno.

Pluton u osmoj kući takođe ukazuje na moć i kontrolu. Ove osobe imaju jaku želju za kontrolom svojih emocija i okoline, a takođe često poseduju skrivene talente i sposobnosti koje mogu koristiti u manipulaciji drugim ljudima. Međutim, ove osobe mogu biti vrlo osvetoljubive i mogu imati poteškoće u praštanju i izgradnji zdravih odnosa.

U karijeri, osobe sa Plutonom u osmoj kući često teže ka poslovima koji zahtevaju duboku transformaciju i obnovu. One su vrlo kreativne i sposobne da vide tajne aspekte posla koji drugi ne mogu videti. One su takođe vrlo sposobne i mogu postići veliki uspeh u poslovima koji su vezani za finansije, investicije i osiguranje.