Saturn u 11. kući

15/04/2023

Saturn u 11. kući ukazuje na osobu koja je vrlo ozbiljna i ambiciozna u odnosu na svoje ciljeve u društvenom životu. Ove osobe su vrlo lojalne i odane prijateljima i grupama kojim pripadaju, ali takođe imaju poteškoće u izgradnji socijalnih veza. One bi trebale raditi na izgradnji samopouzdanja i razvijanju socijalnih veština kako bi postigle svoje ciljeve u društvenom životu.

Saturn u 11. kući natalne karte ukazuje na osobu koja je vrlo ozbiljna i ambiciozna u odnosu na svoje ciljeve i želje u društvenom životu. Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je posvećena izgradnji dubokih i trajnih prijateljstava, ali takođe ukazuje na poteškoće u izgradnji socijalnih veza.

Osobe sa Saturnom u 11. kući su vrlo lojalne i odane prijateljima i grupama kojim pripadaju. One su vrlo ozbiljne u svojim društvenim vezama i teže ka izgradnji trajnih i održivih odnosa. Međutim, ove osobe mogu biti vrlo hladne i udaljene u svojim socijalnim vezama. One se mogu osećati nespretno u društvenim situacijama i imati poteškoće u izražavanju svojih emocija.

Saturn u 11. kući takođe ukazuje na poteškoće u izgradnji socijalnih veza. Ove osobe mogu imati problema sa pripadanjem grupama i osećati se izolovano ili odbačeno od društva. One mogu biti vrlo stroge prema sebi i drugima i imati visoke standarde u svojim društvenim vezama.

U karijeri, osobe sa Saturnom u 11. kući su vrlo disciplinovane i posvećene u ostvarivanju svojih ciljeva u društvenom životu. One su vrlo ambiciozne i teže ka postizanju visokog društvenog statusa. Međutim, mogu biti vrlo nesigurne u svojim društvenim vezama i imati poteškoće u izgradnji profesionalnih mreža.

Saturn u 11. kući takođe ukazuje na potrebu za razvijanjem samopouzdanja i radom na socijalnim veštinama. Ove osobe bi trebale raditi na izgradnji samopouzdanja i pokušati da se otvore i izraze svoje emocije u društvenim situacijama. Takođe bi trebale raditi na izgradnji profesionalnih mreža i razvijanju socijalnih veština koje će im pomoći da ostvare svoje ciljeve u društvenom životu.