Saturn u 12. kući

15/04/2023

Saturn u dvanaestom polju ukazuje na potrebu za introspekcijom, samospoznajom i suočavanjem sa strahovima i nesigurnostima. Ove osobe se suočavaju sa teškim izazovima u životu i često se osećaju izolovano od drugih ljudi. Međutim, važno je da nauče da izraze svoje emocije, da se oslobode samokritičnosti i da se posvete samospoznaji kako bi postali sigurni i samopouzdani u životu.

Saturn u dvanaestom polju predstavlja teške izazove u životu i ukazuje na potrebu za introspekcijom i samospoznajom. Dvanaesto polje je povezano sa podsvestom, tajnama, gubicima i završecima. Kada se Saturn nalazi u ovom polju, osoba može doživljavati osećaj usamljenosti, depresije i osećaj izolacije od drugih.

Osobe sa ovom pozicijom Saturna često imaju osećaj da su opterećene odgovornostima i obavezama. One se često osećaju zarobljene u sopstvenom umu i imaju teškoće u izražavanju svojih emocija. One se često suočavaju sa brojnim strahovima i nesigurnostima u životu.

Saturn u dvanaestom polju takođe ukazuje na potrebu za introspekcijom i samospoznajom. Ove osobe su vrlo introspektivne i traže dublji smisao u životu. One su vrlo ozbiljne u svojim razmišljanjima i imaju jaku potrebu da shvate svoju svrhu u životu.

Ove osobe često imaju teškoće u izgradnji ličnih odnosa i osećaju se izolovane od drugih ljudi. One mogu imati problema u izražavanju svojih emocija i često se osećaju usamljeno čak i kada su okružene ljudima. One su vrlo samokritične i često se bore sa niskim samopoštovanjem.

U karijeri, osobe sa Saturnom u dvanaestom polju obično pronalaze zadovoljstvo u poslovima koji im omogućavaju da rade sami ili u tišini. One su vrlo posvećene svom radu i uvek se trude da budu najbolje u onome što rade. Međutim, često se bore sa strahom od neuspeha i samokritičnošću.

Kada je Saturn u dvanaestom polju, osobe treba da nauče da se suoče sa svojim strahovima i nesigurnostima. Potrebno je da se posvete samospoznaji i introspekciji kako bi prevazišli osećaj izolacije i usamljenosti. Važno je da nauče da izraze svoje emocije i da se oslobode samokritičnosti kako bi postali sigurniji i samopouzdaniji u životu.