Saturn u 4. kući

15/04/2023

Saturn u četvrtoj kući ukazuje na ozbiljne i teške porodične odnose u natalnoj astrologiji. Ove osobe mogu da osećaju teret ograničenja i teško se opuštaju u svojim odnosima sa porodicom. One teže ka sigurnosti i stabilnosti u svom životu, ali mogu biti vrlo tvrdoglave i teško prihvatiti promene.

Saturn u četvrtoj kući ukazuje na teške i ozbiljne porodične odnose u natalnoj astrologiji. Saturn predstavlja ograničenja, strukturu i odgovornost, dok četvrta kuća predstavlja kuću, porodicu i emocionalnu sigurnost. Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je ozbiljna, tradicionalna i teška.

Osobe sa Saturnom u četvrtoj kući često imaju teške odnose sa svojim roditeljima ili porodicom. Ove osobe su verovatno odrasle u vrlo strogoj i tradicionalnoj porodici, gde su imali mnogo ograničenja i odgovornosti. One mogu da osećaju teret ovih ograničenja i teško se opuštaju u svojim odnosima sa porodicom.

Ove osobe mogu da se osećaju vrlo usamljeno i izolovano u svom domu i emotivnoj sferi. One mogu da imaju teškoće u izražavanju svojih emocija i otvaranju prema drugima. One mogu biti vrlo samokritične i imati nisko samopouzdanje.

Saturn u četvrtoj kući takođe ukazuje na potrebu za sigurnošću i stabilnošću u životu. Ove osobe mogu biti vrlo konzervativne u svojim stavovima i željama, i teže ka stabilnosti i sigurnosti u svom životu. One su vrlo odgovorne i pouzdane, ali mogu biti i vrlo tvrdoglave i teško se opuštaju.

U karijeri, osobe sa Saturnom u četvrtoj kući se često odlučuju za karijere koje su povezane sa kućom i porodicom, poput nekretnina, građevinarstva ili arhitekture. One su vrlo pouzdane i odgovorne u svom poslu, ali mogu teško prihvatiti promene i novine.