Saturn u 6. kući

15/04/2023

Saturn u šestoj kući ukazuje na posvećenost, disiplinu i odgovornost u obavezama, zdravlju i služenju drugima. Ove osobe su vrlo temeljne i strpljive u svom radu i teže ka postizanju dugoročnih ciljeva. Međutim, mogu biti vrlo kritične prema sebi i drugima i moraju naučiti da se opuste i uživaju u životu.

Saturn u šestoj kući je jedna od najzahtevnijih i najkritičnijih pozicija Saturna u natalnoj astrologiji. Saturn predstavlja odgovornost, ograničenja i teškoće, dok šesta kuća predstavlja zdravlje, posao, usluge i rutinu. Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je usmerena na disciplinu, posvećenost i rad.

Osobe sa Saturnom u šestoj kući su vrlo posvećene svom poslu i obavezama. One su vrlo odgovorne i temeljne u svom radu i teže ka postizanju perfekcionizma u svemu što rade. Ove osobe su vrlo strpljive i uporne u svom radu i teže ka postizanju dugoročnih ciljeva.

Saturn u šestoj kući ukazuje na poteškoće u zdravlju i fizičkom telu. Ove osobe su vrlo osetljive na bolesti i moraju biti vrlo pažljive u održavanju svog zdravlja. One su vrlo svesne svojih slabosti i uvek se trude da budu u formi i zdrave.

Ove osobe su takođe vrlo posvećene uslugama i služenju drugima. One su vrlo brižne i žele da pomognu drugima na bilo koji način. One su vrlo temeljne u svom pristupu i imaju jaku želju da pomognu drugima u postizanju ciljeva.

Saturn u šestoj kući takođe ukazuje na potrebu za disciplinom i redom u svakodnevnom životu. Ove osobe su vrlo organizovane i imaju jasno definisane ciljeve i prioritete. One su vrlo marljive i teže ka postizanju dugoročnih ciljeva.