Uran u 11. kući

15/04/2023

Uran u jedanaestoj kući ukazuje na inovativnu, progresivnu i društveno angažovanu prirodu. Ove osobe su vrlo otvorene prema novim idejama i iskustvima, a takođe su vrlo hrabre i spremne da preuzmu rizik kako bi ostvarile svoje ciljeve. One su vrlo nezavisne u društvenim odnosima i teže ka promenama koje će poboljšati društvo.

Uran predstavlja promene, inovacije i neočekivana iskustva, dok jedanaesta kuća predstavlja prijateljstvo, društvo i ciljeve u zajednici. Kada se Uran nalazi u jedanaestoj kući natalne karte, ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je usmerena ka društvenim promenama i inovacijama u zajednici.

Osobe sa Uranom u jedanaestoj kući su vrlo društvene i imaju jaku želju za angažovanjem u društvenoj zajednici. One su vrlo progresivne i teže ka promenama koje će poboljšati društvo. One su vrlo otvorene i tolerantne prema različitim stavovima i idejama.

Ove osobe su takođe vrlo otvorene prema novim iskustvima i idejama. One su vrlo inovativne i teže ka pronalaženju novih načina razmišljanja i delovanja u društvenoj zajednici. One su vrlo hrabre i spremne da preuzmu rizik kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Uran u jedanaestoj kući takođe ukazuje na nezavisnost u društvenim odnosima. Ove osobe su vrlo otvorene prema novim prijateljstvima, ali takođe očekuju nezavisnost od svojih prijatelja. One su vrlo tolerantne prema različitim stavovima i idejama, ali takođe mogu biti vrlo tvrdoglave kada se radi o njihovim ciljevima.

U karijeri, osobe sa Uranom u jedanaestoj kući su vrlo kreativne i inovativne. One su vrlo uspešne u oblastima poput tehnologije, informatike, društvenih medija i drugih oblasti koje zahtevaju brze promene i inovacije. One su vrlo hrabre i spremne da preuzmu rizik kako bi postigle svoje ciljeve.