Venera u 12. kući

15/04/2023

Venera u dvanaestoj kući ukazuje na intuitivnu, senzitivnu i tajanstvenu prirodu u ljubavi, umetnosti i karijeri. Ove osobe često skrivaju svoju ljubav i emocije i teško im je izraziti svoje osećaje otvoreno. Međutim, ove osobe su vrlo empatične i kreativne i često imaju talent za umetnost i muziku. Međutim, mogu imati i poteškoće u ljubavi i odnosima zbog straha od odbacivanja i teškoće u postavljanju granica.

Venera u dvanaestoj kući je jedna od najmisterioznijih pozicija Venere u natalnoj astrologiji. Ova planetarno-astrološka kombinacija daje energiju koja je vrlo intuitivna, senzitivna i tajanstvena.

Osobe sa Venerom u dvanaestoj kući često skrivaju svoju ljubav i emocije i teško im je izraziti svoje osećaje otvoreno. One su vrlo senzitivne i intuitivne u ljubavi i često imaju duboke, emotivne veze. Međutim, ove veze često ostaju skrivene od javnosti i teško se vide na površini.

Ove osobe takođe imaju jaku intuiciju i sposobnost da osete tuđe emocije. One su vrlo empatične i često se povezuju sa drugima na dubokom emotivnom nivou. Međutim, ovo može dovesti do preuzimanja tuđih emocija i stavljanja njihovih potreba ispred svojih.

Venera u dvanaestoj kući takođe ukazuje na sklonost ka umetnosti i kreativnosti. Ove osobe često imaju talent za muziku, ples, slikarstvo i druge vidove umetnosti. Međutim, ovo se često izražava na tajanstven i skriven način, daleko od očiju javnosti.

U karijeri, osobe sa Venerom u dvanaestoj kući su obično vrlo kreativne i senzitivne. One su vrlo talentovane u oblastima poput umetnosti, muzike, psihologije i spiritualnosti. Međutim, ove osobe često rade u pozadini i ne vole da privlače pažnju na sebe.

Venera u dvanaestoj kući može doneti i poteškoće u ljubavi i odnosima. Ove osobe često imaju strah od odbacivanja i teško im je da poveruju u ljubav i povezivanje sa drugima. One takođe mogu imati problema sa postavljanjem granica i često se zalažu za potrebe drugih pre nego za svoje.