Mars u Biku

Mars u Biku ukazuje na sporu, strpljivu i odlučnu prirodu u akciji i materijalnom svetu. Ove osobe su vrlo uporne i odlučne u ostvarenju svojih ciljeva, a takođe vole senzualna iskustva i materijalno bogatstvo. U ljubavi, one su predane i brižne prema svom partneru, a takođe traže sigurnost i stabilnost u vezi.

Mars u Biku je pozicija koja spaja energiju akcije i materijalnih resursa. Mars predstavlja akciju, energiju i borbenost, dok Bik predstavlja materijalno bogatstvo, stabilnost i strpljenje. Ova planetarno-astrološka kombinacija daje energiju koja je spora, strpljiva i odlučna.

Osobe sa Marsom u Biku su vrlo uporne i odlučne u svojim ciljevima. One su vrlo strpljive i spore u donošenju odluka, ali kada se odluče, one su vrlo uporne u ostvarenju svojih ciljeva. One su vrlo stabilne i ne vole rizik, teže ka sigurnosti i materijalnom bogatstvu.

Ove osobe su takođe vrlo senzualne i uživaju u svim vrstama senzualnih iskustava. One vole dobru hranu, piće i muziku, a takođe vole da se okruže lepim stvarima. One su vrlo praktične i vode računa o svojim materijalnim resursima.

Mars u Biku takođe ukazuje na borbenost u materijalnom svetu. Ove osobe su vrlo uporne i odlučne u sticanju bogatstva i finansijske sigurnosti. One su vrlo sposobne u upravljanju novcem i imaju jaku želju za sticanjem materijalnog bogatstva.

U ljubavi, osobe sa Marsom u Biku su vrlo senzualne i strpljive. One su vrlo predane i brižne prema svom partneru, a takođe traže sigurnost i stabilnost u vezi. One su vrlo praktične i ne vole rizik, teže ka stabilnoj i dugotrajnoj vezi.