Merkur u Lavu

Merkur u Lavu donosi osobama izrazitu kreativnost, samopouzdanje i smisao za umetnost. Ove osobe vole da se ističu svojim znanjem i sposobnostima, te imaju tendenciju da govore sa autoritetom i samopouzdanjem. Međutim, mogu biti prilično tvrdoglavi i ponosni, te im je važno da nauče prihvatati tuđa mišljenja i da rade na razvijanju logičkog razmišljanja. Osobe sa ovom pozicijom Merkura mogu postići uspeh u kreativnim poslovima, ali im može biti izazovno kada se radi o racionalnim zadacima.

Merkur u Lavu u natalnoj karti ukazuje na osobu koja je živahna, energična i kreativna u svojim razmišljanjima. Ova osoba ima snažnu potrebu da bude u centru pažnje i da se izrazi na originalan i kreativan način. Ona ima snažan intelekt i može biti vrlo izražajna u svojim idejama i mišljenjima.

Međutim, ova pozicija Merkura takođe ukazuje na osobu koja može imati sklonost prema egocentričnosti i aroganciji u svom razmišljanju. Osoba sa ovom pozicijom Merkura može sebe videti kao vrlo važnu osobu i može biti sklonija samopromociji nego što je to realno potrebno.

Ova osoba ima velike ambicije i želi da postigne uspeh u svom životu. Ona je kreativna i maštovita i može biti vrlo uspešna u umetnosti, zabavi ili drugim oblastima koje zahtevaju kreativnost i originalnost.

Međutim, ova pozicija Merkura takođe može ukazivati na osobu koja je sklonija preterivanju ili dramatizovanju situacija. Osoba sa ovom pozicijom Merkura može biti sklonija i preteranom riziku ili impulsivnosti u svojim odlukama.

Ova osoba može takođe imati tendenciju da bude vrlo strastvena u svojim odnosima i da traži intenzivna iskustva. Ona može biti vrlo romantična i željna pažnje i naklonosti.

Ova pozicija Merkura takođe ukazuje na osobu koja može biti vrlo kreativna i talentovana u pisanju, govoru ili drugim oblastima koje zahtevaju izražajnost. Osoba sa ovom pozicijom Merkura može biti vrlo uspešna u komunikaciji i može biti vrlo sposobna da inspiriše druge svojim idejama i mišljenjima.

Mercury u Lavu u natalnoj karti ukazuje na osobu koja je kreativna, energična i željna da bude u centru pažnje. Ova osoba ima snažan intelekt i može biti vrlo izražajna u svojim idejama i mišljenjima. Međutim, ova pozicija Merkura takođe ukazuje na osobu koja može biti sklonija egocentričnosti i preterivanju. Osoba sa ovom pozicijom Merkura može biti vrlo uspešna u umetnosti, zabavi ili drugim oblastima koje zahtevaju kreativnost i originalnost.