Mesec u Lavu

Mesec u Lavu može ukazivati ​​na izuzetnu kreativnost i talenat za umetnost. Osobe sa ovom pozicijom Mesečevog znaka obično imaju jaku umetničku stranu i imaju potencijal da postanu uspešni umetnici ili kreativci.

Mesečev položaj u Lavu u natalnoj karti može uticati na nekoliko aspekata života pojedinca. Ova pozicija sugeriše da će osoba imati jaku i dramatičnu emocionalnu prirodu, te će često pokazivati ​​veliku strast i entuzijazam u vezi sa svojim interesovanjima.

Pozitivne osobine ove pozicije uključuju kreativnost, hrabrost, samopouzdanje i izraženu potrebu da se bude u centru pažnje. Ove osobe često privlače pažnju drugih ljudi i mogu biti izuzetno karizmatične.

S druge strane, negativne osobine uključuju narcisoidnost, teatralnost i preterano ponosno ponašanje. Osobe sa ovom pozicijom Mesečevog znaka mogu imati tendenciju da sebično razmišljaju i često mogu biti vrlo tvrdoglave.

Ova pozicija takođe može uticati na određena područja života, uključujući ljubavne veze, porodicu i kreativnost. Osobe sa ovom pozicijom Mesečevog znaka imaju veliku želju da budu u romantičnim vezama koje su ispunjene strašću i uzbuđenjem. Međutim, mogu se suočiti sa izazovima u komunikaciji sa svojim partnerom i ponekad imaju tendenciju da budu previše dramatične ili zahtevne.

U pogledu porodičnih odnosa, ova pozicija Mesečevog znaka može ukazivati na to da će osoba imati veoma blisku vezu sa svojom majkom, ali može dovesti i do konflikata sa drugim članovima porodice.