Pluton u Škorpiji

Pluton u Škorpionu ukazuje na moćnu, strastvenu i introspektivnu prirodu u emocijama, seksualnosti i karijeri. Ove osobe su vrlo strastvene i intenzivne u svojim emocijama, a takođe su vrlo moćne i voljne da se suoče sa svojim strahovima i tamnim stranama. Međutim, mogu biti vrlo ljubomorne i posesivne u ljubavi, a takođe imaju jaku želju za kontrolom i dominacijom u svojoj karijeri.

Pluton u Škorpionu je jedna od najintenzivnijih i najmoćnijih planetarnih kombinacija u natalnoj astrologiji. Pluton predstavlja transformaciju, moć i duboke emocije, dok Škorpion predstavlja strast, tajne i intenzitet. Ova planetarno-astrološka kombinacija daje energiju koja je duboka, senzualna i vrlo moćna.

Osobe sa Plutonom u Škorpionu su vrlo strastvene i intenzivne u svojim emocijama. One su vrlo moćne i imaju jaku volju da ostvare svoje ciljeve. One su vrlo senzualne i uživaju u svim vrstama senzualnih iskustava, poput seksa, jela i pića. One su vrlo tajanstvene i imaju sklonost ka skrivanju svojih emocija.

Ove osobe su vrlo duboke i introspektivne, a takođe su vrlo moćne i voljne da se suoče sa svojim strahovima i tamnim stranama. One su vrlo strpljive i mogu čekati godinama da ostvare svoje ciljeve. One su vrlo intuitivne i mogu osetiti tuđe emocije i namere.

Pluton u Škorpionu takođe ukazuje na želju za moći i kontrolom. Ove osobe žele biti u vrhu i imaju jaku želju za dominacijom. One mogu biti vrlo ljubomorne i posesivne u ljubavnim odnosima. One su vrlo posvećene u svojim vezama i ne tolerišu izdaju ili nepoštovanje.

U karijeri, osobe sa Plutonom u Škorpionu su vrlo strastvene i ambiciozne. One su vrlo moćne i mogu postići uspeh u oblastima poput biznisa, finansija, psihologije i istraživanja. One su vrlo sposobne da preuzmu kontrolu i donose teške odluke.