Saturn u Raku

Saturn u Raku ukazuje na teška emocionalna iskustva i ograničenja u porodičnom okruženju. Ove osobe su vrlo odgovorne i posvećene svojoj porodici, ali mogu se osećati opterećeno ovim odgovornostima. One su vrlo emotivne i osetljive, ali istovremeno imaju tendenciju da se zatvore i drže svoja osećanja za sebe. U karijeri, one su vrlo vredne i odgovorne, ali ograničene u izboru karijere.

Saturn predstavlja odgovornost, disciplinu i ograničenja, dok Rak predstavlja emocije, porodicu i dom. Saturn u Raku je kombinacija koja ukazuje na teška emocionalna iskustva i ograničenja u porodičnom okruženju.

Osobe sa Saturnom u Raku često imaju teška iskustva iz detinjstva, posebno u vezi sa porodicom. Ove osobe mogu osećati pritisak da preuzmu odgovornost za članove porodice ili da se stave u ulogu roditelja pre nego što su spremni. One su vrlo ozbiljne u vezi sa svojim porodičnim obavezama i mogu se osećati opterećeno ovim odgovornostima.

Ove osobe su vrlo emotivne i osetljive, ali istovremeno imaju tendenciju da se zatvore i drže svoja osećanja za sebe. One su vrlo vezane za svoj dom i imaju jaku želju da stvore bezbedno i sigurno okruženje za sebe i svoju porodicu.

Saturn u Raku takođe ukazuje na potrebu za postavljanjem granica u porodičnim odnosima. Ove osobe mogu biti previše strog u vezi sa svojim porodicama i teško im je da se opuste i uživaju u odnosima. One mogu imati problema sa izražavanjem svojih emocija i povezivanjem sa drugima.

U karijeri, osobe sa Saturnom u Raku su vrlo odgovorne i posvećene, ali mogu se osećati ograničeno u izboru karijere zbog svojih porodičnih obaveza. One su vrlo vredne i disciplinovane, ali mogu imati problema sa izražavanjem svojih ideja i mišljenja.