Saturn u Ribama

Saturn u Ribama ukazuje na introspektivnu, osetljivu i intuitivnu prirodu u emocionalnoj i duhovnoj dimenziji. Ove osobe su vrlo osetljive na energije oko sebe i često imaju jaku intuiciju. Međutim, ove osobe mogu imati tendenciju ka izbegavanju stvarnosti i suočavanju sa problemima. U karijeri, ove osobe su vrlo kreativne i talentovane u umetničkim oblastima, ali mogu imati poteškoća u postavljanju ciljeva i upravljanju svojim vremenom.

Saturn u Ribama ukazuje na kombinaciju straha i ograničenja sa emocionalnom i duhovnom dimenzijom. Saturn predstavlja strahove, ograničenja i odgovornosti, dok Ribe predstavljaju emocionalnost, spiritualnost i kreativnost. Ova planetarno-astrološka kombinacija daje energiju koja je introspektivna, osetljiva i intuitivna.

Kada je Saturn u Ribama, ove osobe su vrlo osetljive na energije oko sebe. One su vrlo intuitivne i često imaju jaku intuiciju koja im pomaže da razumeju druge ljude i situacije. Međutim, ove osobe su takođe vrlo emotivne i mogu lako biti povređene od strane drugih.

Saturn u Ribama takođe ukazuje na tendenciju ka izbegavanju stvarnosti i suočavanju sa problemima. Ove osobe mogu imati tendenciju da se povlače u sebe i izbegavaju suočavanje sa stvarnim problemima. Ove osobe mogu biti vrlo kreativne i imaju jaku želju da izraze svoju umetničku stranu, ali im nedostaje samopouzdanja i često se plaše izlaganja.

U karijeri, osobe sa Saturnom u Ribama su vrlo introspektivne i često biraju karijere koje su u skladu sa njihovom spiritualnom stranom. One su vrlo kreativne i talentovane u umetničkim oblastima, ali mogu imati poteškoća u postavljanju ciljeva i upravljanju svojim vremenom. Ove osobe su vrlo odgovorne i pouzdane, ali mogu biti vrlo stidljive i teško se otvaraju drugima.

Saturn u Ribama takođe ukazuje na tendenciju ka samokažnjavanju i osećaju krivice. Ove osobe su vrlo kritične prema sebi i često osećaju krivicu za stvari koje nisu u potpunosti u njihovoj kontroli. Ove osobe moraju naučiti da prihvate svoje slabosti i da se fokusiraju na svoje snage kako bi postigli svoje ciljeve.