Saturn u Škorpiji

Saturn u Škorpionu ukazuje na duboku, moćnu i transformacijsku prirodu u emocijama, odnosima i karijeri. Ove osobe su vrlo strpljive i uporne u svojim ciljevima i vrlo su sposobne da se fokusiraju na dugoročne ciljeve. One su vrlo strastvene i intenzivne u svojim odnosima, ali mogu biti i vrlo posesivne i ljubomorne. Međutim, ove osobe prolaze kroz mnoge transformacijske procese u svom životu, koji dovode do velikog rasta i razvoja.

Saturn u Škorpionu je jedna od najintenzivnijih i najizazovnijih pozicija Saturna u natalnoj astrologiji. Saturn vlada disciplinom, strukturom i odgovornošću, dok Škorpion predstavlja transformaciju, strast i tajne. Ova planetarno-astrološka kombinacija donosi energiju koja je vrlo duboka, moćna i transformacijska.

Osobe sa Saturnom u Škorpionu su vrlo duboke i intenzivne u svojim emocijama i odnosima. One su vrlo tajanstvene i imaju jaku potrebu da kontrolišu svoje emocije i okruženje. One su vrlo strpljive i uporne u svojim ciljevima i vrlo su sposobne da se fokusiraju na dugoročne ciljeve.

Ove osobe su takođe vrlo strastvene i intenzivne u svojim odnosima. One traže duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom i vrlo su lojalne i predane. Međutim, one takođe mogu biti vrlo posesivne i ljubomorne u odnosima.

Saturn u Škorpionu takođe ukazuje na transformacijsku prirodu u životu. Ove osobe prolaze kroz mnoge transformacijske procese u svom životu, koje mogu biti vrlo izazovne i bolne. Međutim, ove transformacije često dovode do velikog rasta i razvoja.

U karijeri, osobe sa Saturnom u Škorpionu su vrlo ambiciozne i sposobne da se fokusiraju na dugoročne ciljeve. One su vrlo sposobne da se suoče sa izazovima i teže ka postizanju uspeha na svim poljima. Međutim, mogu biti vrlo tvrdoglave i imati poteškoća u prihvatanju tuđih ideja.